Karvalakissa koulutusta !

//Karvalakissa koulutusta !

Suomen 505 fleetin valmentautuminen kaudelle 2011 jatkuu edelleen hyvissä käsissä. Lohjalla fleettiämme valmensi jälleen yksi olympiavoittaja, tällä kertaa suomalainen, Jyrki Järvi. Lauantaina sumun hälvettyä saimme ajettua todella keveissä keleissä kaksi lähtöä. Mutta syy miksi karvalakkia purjehditaan juuri Lohjalla kävi heti kaikille purjehtijoille selväksi. Maalilinjalta rantaan matkaa oli noin 120 metriä ja kun viimeinen five oli rannassa oli LP:n grillissä pihvit ja makkarat valmiina, salaatti ja mehut pöydässä. Todella hienosti hoidettu ! Kun mahat oli täytetty oli aika saada palautetta Järven Jyrkiltä. Tarkoitus oli käydä vähän taktista purjehdusta läpi, mutta koska keli oli mitä oli, kääntyi luento ehkä enemmän veneen hallintaan ja ajamiseen. Tärkeää informaatiota saatiinkin juuri tuon ajamisen osalta. Kuinka pitää maksimivauhtia yllä ja kuinka pahimmat reiät rata-alueella hoidellaan. Myös laminaarivirtauksista saatiin uutta tietoa.

Itse kilpailu oli jälleen järjestetty loistavasti. Rata-alue oli todella lähellä pursiseuraa, radat olivat todella hienosti tehty  ja oikean mittaiset ja turhaa odottelua ei ollut. Suuri kiitos jälleen Lohjan Purjehtijoille. Sunnuntaina ajoimmekin kolme starttia ja sijat saatiin jaettua. Kovimmasta suorituksesta vastasivat Pietilä/Pöyry purjehtien sijalle kolme ja sijalle kaksi, ensimmäistä kertaa samassa veneessä purjehtineet, Eino ja Jussi. Karvalakki järjestetään taas ensivuonna ja tapahtuman koulutukselliseen puoleen panostetaan jatkossakin. Tulokset löytyvät osoitteesta.

http://lohjanpurjehtijat-fi.directo.fi/kilpailut/tuloksia/2010/

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.