Esi-MM ensimmäinen päivä

//Esi-MM ensimmäinen päivä

MM:ien esikisat alkoivat eilen kahdella startilla. Tuuliennuste lupasi 3ms ja myöhemmin iltapäivästä heikkenevää. Rata-alueeksi oli valittu kaikista uloin, Charlie, jonne on satamasta purjehdittavaa n. 4-5nm. Todellisuudesa fleetin saapuessa rata-alueelle tuulta oli jo n. 5-6ms ja se yltyi mukavaan n. 7ms tuuleen. Tämä nosti jo aallokkoakin, joka oli välillä varsin jyrkkää. Ensimmäisen startin vei Howie Hamlin ja toisen tanskalaiset Bojsenmollerit. Muutenkaan kärkikymmenikön nimet eivät olleet kovin yllätyksellisiä. Suomalaisia mukana oli vasta kolme veneellistä, jotka kaikki löytyvät tulosluettelosta n. 30. sijan paikkeilta. Mukana oli ensimmäisenä päivänä 57 venettä. Radat olivat hyvät ja purjehdusolosuhteen mainiot. Nyt valmistaudutaan toiseen esikisapäivään. Ohjelmassa on taas kaksi starttia. Ainakin aurinkoa piisaa, vaikkei täällä aivan Suomen helteisiin päästä ja tuultakin on luvattu 5-7ms.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.