Harjoituskilpailu Lohjalla !!!

//Harjoituskilpailu Lohjalla !!!

Hei Kaikki Femmailijat !

Porissa liiton hallituksen kokouksessa, sain kunniakseni paikan fleetin valmennuksesta vastaavana muutamaksi vuodeksi tästä eteenpäin. Siis kaikki ehdotukset, ideat, toiveet ja mielipiteet voi lähettää nyt suoraan minulle ja toistaiseksi osoitteeseen jari@rhumbline.info

Helsingin Regatan ja Tampereen R-kisojen väliin jäävää aukkoa kannattaa nyt käydä täyttämässä Lohjalla. 7.-8.8 Merident Racessa, jossa rata avataan fiveille mikäli vähintään 4-5 venettä ilmottautuu 30.7. mennessä. Viikonloppu menee päällekkäin MM-kilpailuiden kanssa joten 9-10 aktiivista venekuntaa on silloin Tanskassa. Mutta tässä on todella hyvä aika ja paikka suomeen jäävillä veneillä ja luokan uusilla tiimeillä käydä hiomassa venevauhtia, manööverejä ja kilpailutilanteita. Suosittelen kaikille joilla on mahdollisuus osallistua, vaikka sekoitetuilla tiimeillä.

Kilpailukutsu on soitteessa :

http://www.lohjanpurjehtijat.fi/Kilpailukutsu%20Merident%20Race%202010.pdf

Jari Hamström

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.