Rivassa Pilvistä

/, Kisaraportti/Rivassa Pilvistä

Gardan EuroCup saatiin päätökseen. Via Dolorosaksi muodostunut vierailu Gardalla meni suomalaisittain hieman ennakko odotuksia heikommin. Treenipäivinä jallajalla ( vatsatauti ) rokoti järveltä AriTapsan pois treenaamasta ja suomen fleetti treenasi kuka kenenkin kanssa, mutta vesille nyt päästiin kuitenkin. Positiivista on hienot HedCam pätkät jota on monta tuntia jopa kisoista. 

Ensimmäisenä päivänä ajettiin kolme starttia joissa vain viimeisessä SampsaAntti ajoi omalla tasollaan sijoittuen sijalle 15. Toiseen päivään vauhtia löysi lisää vain TumppiHamppi jotka menettivät pelinsä jo perjantaina peräsimen noustua slöörillä tapeista ylös täydessä spinnu vauhdissa. Lauantaina pojat ajoivat sijoilla 21.-26. Lauantaina parantivat myös KaitsuTatu menoaan ja koko viikonlopun tasaisinta jälkeä tehneet JukkaKari. SampsaAnttin lauantai päättyi veneenkorjaus  puuhiin. Kovassa kelissä paukkui muutama ploki kiinnityksistään kriittisistä paikoista ja rantautuessa ( onneksi silloin ) jäi vielä storan falli käteen. Sunnuntaina jallajalla hyppäsi sitten KaitsuTatun veneeseen ja pojilta jäi sunnuntai ajamatta. AriTapanin vauhti parani samaan aikaan ja JukkaKari teki tasaisen varmaa jälkeä. TummpiHamppi lähti kesken toisen startin kotimatkalle ehtiäkseen lauttaan. Sunnuntain jälkeen suomi fleetti olikin sitten nätisti nipussa tuloslistan huonommassa päässä. JukkaKari sijalla 34. TummpiHamppi 35. SampsaAntti 36. AriTapani 39. ja KaitsuTatu sijalla 41. Mukana kisassa oli 57 venettä.

Kilpailun tulokset osoitteessa http://www.fragliavelariva.it/clientfiles/classifica/505%208.HTM

Jari

1 Comment

  • No olipa vastoinkäymisiä teillä. Pääasia että saitte haetuksi kokemusta ja tietoa meille muillekin jaettavaksi. Seuraava Suomen kisa on Casseli Race Lahdessa, siellä katsotaan kuinka nopeita olette!

    Raimo Raita 12.05.2010

Leave a comment

Your email address will not be published.