Riva Del Garda !

Matalapaineen jatkuessa maanantaina järvi pysyi täysin tyynenä joten oli hyvää aikaa korjata veneitä ja vaihtaa kulahtaneet kuminauhat. Ja koska ennuste on päällä koko viikon ajan oli rannassa paljon turhautuneita femmailijoita. Johannes Tellen, Niedek Volkker, Kuutti Salonen ja Hamppi etsivät kuumeisesti windgurun, ugribin ja muiden palvelun tarjoajien kautta tuulta. Lähin kohtuullinen paikka löytyikin Kroatian rannikolta, mutta ei sieltäkään tarpeeksi. Siis treenimatka Kroatiaan peruuntui. Tiistaina ajattelimme pyörähtää tulevan EM-kisakaupungin, Malcesinen helakaupassa, josta muuten saa suomenkielistä palvelua ! Pienessä vesisateessa ajoimme Malcesineen ja huomasimme kuinka kovasti liput liehuivat. Tuuli tuli pohjoisesta iltapäivällä ? Niemisen Jukan hieno huomio syntyneestä gradientti tuulesta ja varma tieto, että tuulta riittää iltaan asti, aiheutti U-käännöksen. Märkäpuvut päälle ja vesille. Kolme femmaa lähti ulos, JukkaAntti, HamppiTumppi ja Jens Findell / Johannes Tellen. Mahtavaa treeniä max rakella ja kokolailla kovassa seurassa. Antilla oli mukana HedCam, joten todella hienoa kuvaa JukkaAntin kovankelin ajamisesta on nyt noin 2h nauhalla. Nyt keskiviikko aamuna täällä tulee taas, joten fleetti alkaa valmistautua treeneihin ja HedCam otetaan mukaan.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.