R1 eka päivä

//R1 eka päivä

2009 ensimmäinen ranking-kisa, ensimmäinen päivä

Lahti. Se antaa kaikkea kivaa purjehdukseen. Tänään saimme nauttia 1-8m/s tuulesta ja sen suunta ja paikkakin vaihteli niin paljon että sijoitukset vaihteli jokaisessa lähdössä melkoisesti ja koko ajan. Epäonnisin taisi olla Thomas piironginlaatikollaan. Hän taisi johtaa joka lähtöä muutta viimeinen alamerkki ja lenssi oli hänelle kuten monelle muullekin vaikea.

Kiva aloitus kaudelle: 11 venettä mukana ja tasaista paikoitellen. Sijoitukset vaihteli lähdöittäin. Saimme ajaa kolme kierrosta muiden ajaessa kaksi ja odottelut lähtöjen välillä saatiin minimiin vaikka jokaisen lähdön välillä lautakunta nosti mariannen ja järjesteli muuttuvaan tuuleen rataa. Päivän johtaja raimo/juha 8924 seuraavina thomas/timo 7784 kolmantena sampsa/tapani 8466. Ekan lähdön voitti tatu/ville 8320 ja jokaisessa lähdössä on eri voittaja.

T juha 8924

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.