Vapaapaiva Italiassa

/, Kisaraportti/Vapaapaiva Italiassa

Paiva alkoi ennusteen mukaisesti kevyenà. Aamiaisen jàlkeen rantaan, josta lòytyi kadoksissa olleet tossutkin. Olivat yòpyneet vieraissa Pantterien kòlin alla…

Kevyestà kelistà johtuen pàivàn kisa jài ajamatta. Sen sijaan luokan aloittelija varaJukka Kari pààsi vihdoin myòs harjoittelemaan uutta paattia. Kevyessà kelissà oli mielenkiintoista pààstà kokeilemaan erilaisia trimmejà vene-veneità vastaan ja jonkinnàkòinen ajatus jibin trimmistà kevyeen keliin syntyikin pàivàn tuloksena.

Italian retki alkaa olla yhtà làhtòà vaille purjehdittu. Pààllimmàisenà ajatuksena on kokemus upeasta luokasta, jossa riittàà opeteltavaa. Paatti on hieno. Luokassa tuntuu riittàvàn tasokasta vastusta eri taitotasoille.

Pàivàn pààtteeksi vaihdettiin rooleja kippari-Jukan kanssa. Jukka pààsi ottamaan tuntumaa trapetsissa roikkumiseen ja hankalalta nàytti…samoin kuin 505 ajaminen pàà alaspàin leessà… Parempi olla vaihtamatta kesken kisaa:)

Kari (Vara-Jukka)
FIN-8768

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.