EM-kisa, 4. päivä

/, Kisaraportti/EM-kisa, 4. päivä

EM kisoissa oli tänään ihmeellinen päivä: sääennusteet pitivät paikkansa ja tuulta oli oikeasti 1-8 ms (eli puolalaisittain 0-3ms). Jotta elämä ei kuitenkaan olisi ollut liian helppoa, tuuli heitteli 20-60 asteen shiftejä edes takaisin koko päivän. Jukan faktapankki totesi, että tuuli pyöri 1 ja 2 lähdön välillä täsmälleen välillä länsi-pohjoinen! Itse kisatapahtumat olivat suomipoiijiille sitä samaa tuttua — sakemannit ja danut nousevat kryssillä vähän ylemmäs tahi liikkuvat halutessaan ihan vähän kovempaa samaan suuntaan. Tulos on tyly. Onneksi suomessa osataan ajaa myötätuuleen ja siten saatiin aina kryssillä menetettyä elämää haalittua takaisin. 1. lähtön suomalaistähtiä olivat Jukka & Jukka joka tempaisi sijalle 25. ja olisivat olleet vielä hieman paremmin jos eräs reikä olisikin ollut puffi. Luonnon ikävän vastahakoisudeen vuoksi paras suomalainen ko. lähdössä oli tumpström & hampström sijalla 22. Muut kilpailijat kokivat jonkin sorttista jojoa sijoilla n-m. Jännää oli, välillä tuuli hyytyi, välillä se kääntyi 30- 40 asteen verran oikealle tai vasemmalle, sitten tuli puffia jne. Toinen lähtö oli aika lailla samaa kauraa. Suomipoijat

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.