MM-kisoissa taysi tohina paalla!

/, Kisaraportti/MM-kisoissa taysi tohina paalla!

Eilinen meni niinkuin meni. onneksi spinnun korjaaminen kuitenkin onnistui ja nain tanaan saatiin jo tuloskin varsinaisissa MM skapoissa. Kylla karki menee kovaa edelleen, mutta tanaan oli hieno ajaa kaksi ekaa kierrosta aivan karjen mukana. Pinell ja Howie oli aivan vieressa. Sitten sloorin loppu-osassa jaatiin jostain syysta jalkeen edella menevista (ehka heinia kolissa, taalla on ollut viime vikonlopun myrskyn jalkeen normaalia enemman tavaraa meressa) ja takaakin tuli kaksi ohi. Taman jalkeen huono kryssi vaarassa laidassa, hyva avotuuliosuus (mahtavat aallot ja kunnon puuska)ja taas sama tyhmyys maalikryssilla. Ohi paasi paljon veneita nailla krysseilla. Harmittaa , mutta toisaalta vene tuntuu hyvalta ja vauhti sloorin-loppuosaa lukuun ottamatta hyva. Sija 45 eli puolivaliin paastiin. Huomenna kevyenpaa tuulta luvassa ja taas kaksi lahtoa. Teemme parhaamme ja olemme toivottavasti parempia kuin tanaan. Katselkaa kuvia jarjestajan kotisivulta ja nauttikaa.

terveisin
8746

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.