Pre-Worlds Day 2

Keli jatkuu mahtavana, heti aamusta 8 m, pikku hiljaa voimistuen, nyt nakyy olevan 20 solmua klubin mittarissa ja paikallisten asiantuntijoiden mukaan n 25 rata-alueella. Siis noin 12 m meidan asteikolla. Kirjoitan tata hikisella klubilla, jossa lampotila lahentelee 30:a.

Team Finland oli hyvassa vauhdissa kaksi ensimmaista kierrosta. Toisen sloorin loppuvaiheissa napsahti ylapuolen spinnunskuutti kerrasta poikki. Paatimme jattaa kisan sikseen ja lahtea etsimaan rannasta uutta skuuttia paastaksemme paivan toiseen kisaan; turhaan. Tuli huoltopaiva. Onneksi, silla olimme rantaan tullessamme 100 ma rannasta ajaneet pikkuisen hiekkasarkkaan kiinni, laahaus ei tuntunut pahalta, mutta venetta pestessamme huomasimme kolipultin reian rikkoutuneen. Nyt koli on menossa paikalliseen pajaan epoksikorjaukseen. Huomenna paastaan taas paanalle.

Taalla rannasta lahto ja tulo tapahtuu kunnon merimiestaitoja kunnioittaen,: matalan rannan takia on ajettava ilman kolia ja perasinta noin 250-300m. Kaikkeen oppii ja harmiksemme koli otti kiinni vaikka oli nostettu noin 45 astetta.

No huomenna kaiken pitaisi olla taas kunnossa, Pinelilta saamme/ostamme uuden skuutin ja koli on korjattuna rannassa ennen puoltapaivaa. Tasta on hyva jatkaa, fiilis on hyva ja tuntuma tanaan oli paljon parempi kuin eilen kevyemmassa kelissa.
tassa tuloksia ja kuvia kisasta
http://www.bsyc.asn.au/

T: R ja J

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.