Toiseksi viimeinen kisapäivä

/, Kisaraportti/Toiseksi viimeinen kisapäivä

Aamulla keli oli aurinkoinen, lämmin sekä vähätuulinen. Siis vähemmän allekirjoittanutta venekuntaa suosiva.

Lähdöt saatiin liikkeelle ajoillaan edellisen päivän pitkän odottelun sijaan. Tuulien haisteleminen näytti olevan erityisen tärkeää ja oma hajuaistimme tuottikin kolmanneksi viimeisen sijan ensimmäisellä ylämerkillä. Siitä alkoi pitkä mutta kärsivällinen kipuaminen muutaman sijan ylemmäksi. Toisessa lähdössä yritettiin sitten seurata paremmin aluksi valittua taktiikkaa: katsoa mitä paremmat tekevät ja mennä perässä. Ensimmäinen ylämerkki todisti taktiikamme ylivoimaisuuden: perässä oli jo parikymmentä venettä! Jotenkin olisi pitänyt yhdistää ensimmäisen lähdön loppukiri tähän koska siitä sitten alkoikin sijojen menettäminen. Pienet virheet rankaisivat armotta!

Jos haluatte tietää lisää muiden suomalaisten miehistöjen menestyksestä saatika lähtöjen voittajista, suosittelemme kääntymistä virallisen tulosluettelon puoleen: näköyhteys heihin oli suhteellisen pitkä.

Huomenna vain yksi lähtö ja silloin kaikki peliin!

Suolaisin terveisin meduusojen merestä,

team Kodinonni, Kira ja Mikko, FIN-8180.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.