Mm-kisat alkaneet

/, Kisaraportti/Mm-kisat alkaneet

Ensimmäinen päivä purjehdittu. Suomen fliitti kisailee keskenään. Tosin ymrtävät paremmin kotimaista merkelllä. Keli aamusta sateinen, mutta parani vesille lähdettäessä. Eka startti kevyempää ja jälkimmäisessä koveni sen verran, että järvi seilorit Merikalliota myöten katselivat taka-alalla mestareiden menoa. Iltapäivästä puhalteli 8-10 m/s ja fliitti venyi pitkäksi, onneksi aikaa maaliin tuloon ensimmäisen jälkeen 60 min.

Tavoitteessa pysytty Treen fliitissä. Ei ole hermoiltu, olutta nautitti kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Maistuu muuten hyvältä tiukan slöörin jälkeen kryssillä huilatessa.

Terveisin Erkka Fin 7824 lähes vanhin runko, mutta ei hitain !!!

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.