77 yötä Malmön MM-kisoihin!

/, Kilpailukutsu/77 yötä Malmön MM-kisoihin!

Nyt on aika tehdä lopulliset aika- ja lippuvaraukset. Tässä tietoa järjestelyistä

 

MM-KISAT 2003   Malmö, Ruotsi

 

 

Kisojen kotisivu:

                      http://hem.passagen.se/waterat/505worlds-malmo2003.htm

 

 

 

Aikataulu:

Esi-MM ja Ruotsin Mestaruuskisat 21.-24.7.

                      MM 25.7.- 1.8.

 

Ilmoittautuminen:     

Suoraan kilpailunjärjestäjälle nettiosoitteessa http://mss.m.se/World%20Championship%20505%202003.htm.

 

Ilmoittautumismaksu on 500 euroa ennen toukokuun loppua ja myöhemmin 600 euroa. Ilmoittautumismaksu kattaa molemmat kilpailut. Toisesta pois jääminen ei alenna maksua.

 

 

Matkustaminen kisapaikalle:

Jokainen hankkii ja järjestää oman matkansa. Esimerkkejä varatuista matkoista:

 

Porin karhut: Vene katolle, Siljalla Turusta 20.7. päivällä yli, yöpyminen Ibis-hotellissa Jönköpingissä (http://www.ibishotel.com/ibis/index.html). Kokonaiskustannus vähän alhaisempi kuin yölautalla, bonuksena matkan puolittuminen ja saapuminen kisapaikalle freesinä maanantai-iltana.

 

Iso Vihree: Vene perässä, Seawind Turusta 20.7. illalla yli, ajo maanantaiaamuna, väsyneenä illalla kisapaikalla.

 

Viking veloittaa perävaunusta raskaalla kädellä. Tuskin kannattaa edes soittaa.

 

Muista: Ajo Tukholma-Malmö on pitkä ja tylsä. Ylinopeutta ei parane  ajaa, Antti R ja Lauri P tietävät. Varaa riittävästi aikaa. Kuskin vaihto pari kertaa matkan aikana on välttämätöntä. Kaikki perille ehjänä!

 

Purjehtijaliitolla on Siljan kanssa alennussopimus. Mainitse se varatessasi.

 

Tampereella saattaa olla vapaana doubledeckeri. Tarvitsijat voivat ottaa yhteyttä Tampereen fliittiin.

 

 

Paluu kisoista:

Viimeinen kilpailu on perjantaina 1.8. ja sen päälle on palkintojen pokkailut ja loppupäivällinen. You must be there. Eli käytännössä paluumatkalle pääsee lauantaiaamuna, jolloin ehtii vielä illan lauttaan Tukholmaan.

 

Varaa matkasi nyt!

 

 

Majoitus:

Meille on varattu edullinen koulumajoitus (SEK 75 /yö/h) kävelymatkan päässä kisapaikasta. Siellä riittää tilaa vaikka kaikille suomalaisille. Omat patjat mukaan. Keitto- ja suihkumahdollisuus on.

 

Malmön seudulla on paljon vaihtoehtoja. Ks tarjonta esim osoitteesta http://hem.passagen.se/waterat/accomodation_at_Malmoe_505_Worlds_2003.htm

 

 

Vieläkö emmit kisoihin lähtöä?

Älä enää! Kisa on upea kokemus. Toistasataa fiveä linjalla, kansainvälistä meininkiä, fivecorner kaikissa lähiseudun pubeissa, kaikki huippuveneet vapaasti ihmeteltävänä, kysy mitä vain keneltä vain!

 

Kisat ovat myös erinomainen kauppapaikka. Mukana on liuta purjeentekijöitä, ja vielä rapiseva setti vaihtaa herkästi omistajaa. Aina on tarjolla myös veneitä. Jos pari vuotta vanha huippuvene kiinnostaa, niin tollo euroja matkaan. Luultavasti esim Kristerin ”vanha” Rondar tulee myyntiin, kun Krister siirtyy aussiin.

 

Näissä skaboissa oppii uskomattoman paljon lyhyessä ajassa. Yksi kisareissu vastaa kahden vuoden ajelua Suomessa. Iso Vihree oppi Portugalin kisoissa, miten yhdellä legillä pudotaan yli kolmekymmentä sijaa!

 

Malmössä on merivirtoja, jotka johtuvat lähinnä tuulesta. Vapun GUL-regatan raportissa todetaan ”Current south 1,5 knots”. Eli uusiakin asioita voi tulla eteen.

 

Jos sääntöasiat tai kielitaidon puute pelottavat, niin tässä lohtua: olet kuitenkin niin kaukana kovasta kärjestä, että ehdit hyvin väistelemään pahoja tilanteita… Tuimin taistelu käydään sijoista 10…40, eikä sinne valitettavasti tänä vuonna mahdu kovin monta suomalaista.

 

 

 

 

MM-kisat Suomessa 2007?

Tämä on samalla suomalaisten katsastus, harjoitus ja ennakkomainontatilaisuus Suomeen haettaville MM-kisoille. Kuopiolaiset ovat tosimielellä liikkeellä ja kisahakemus esitellään yleiskokouksessa Malmössä. Kaikki mukaan tukemaan.

 

 

 

 

Tietoa tulvii kisapaikalta

MM-kisoissa järjestäjien velvollisuuksiin kuuluu nettiyhteyksien järjestäminen kilpailijoille. Team Finland lähettää päivittäin kuumat raportit kisapaikalta kotisivuille, joten rannalle jääneetkin pystyvät seuraamaan tapahtumia. Tietysti myös Malmö Segelsällskap ja kv-liitto julkaisevat tilannekatsaukset päivittäin.

 

 

Lisätietoja esim:              

 

Tomi Laiho
Preiviikin Rantakuja 40
28660 PORI
Home +358 2 6472810
Mobile +358 40 5526617
E-mail tomi.laiho@dnainternet.net

 

                      Raimo Raita

                      Lassenpolku 1

                      37550 LEMPÄÄLÄ

                      Puh 0400 858 896

                      Raita@surfeu.fi

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.