Kilpailukalenteri 2002 päivitetty

//Kilpailukalenteri 2002 päivitetty

Kilpailukalenteri päivitetty lopulliseen muotoonsa. Käykää tarkistamassa ja merkkaamassa kisaviikonloput JO NYT kalentereihinne! Huomattavan seikkana 12-14.7. Landskronan (Ruotsi, Scandinavian Eurocup) kilpailu. Suomesta ainakin kolme venekuntaa lähdössä. Muistakaa myös ilmoittautua 6.4. kuivalla maalla järjestettävälle leirille, viimeinen ilmoittautumispäivä 30.3.

Nyt on oiva aika pestä veneen pohja tarkistaa rensselien kunto tulevalle kesälle. Kausi 2002 tulee nostamaan 505 purjehdusta taas aimo harppauksen eteenpäin. Luokkamestaruuskilpailuihin odotetaan yli 20 venettä. Uusia aktiivisia venekuntia on peräti 8 kpl. Mikä muu luokka voi kehua samanlaisella kasvulla?

Radalla nähdään…
Lauri Parviainen
Team Leiras (FIN 8405)

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.