MM 2. lahto

Jalleen keskikelia. Saimme hyvan lahdon, mutta jostakin syysta vauhti ei riittanyt. Kilpailualueella kelluu kaikenlaista roskaa ja levaa, ehka jotakin oli tarttunut foileihin. Vasempaan laitaa suunnanneet johtivat ylamerkilla, joukossa mm. ruotsin poika Byrne. Olimme n. 40/50 kieppeilla, muuta suomalaiset hantapaassa.

Lenssiosuus jalleen hieman arpapelia, tuuli oli melko reikainen. Team Raita nousi hienosti toisella kryssilla, oikea laita veti jalleen hyvin, olivat ylamerkilla n. 50. Oma, radan keskella lilluttelu pudotti sijoitustamme roimasti. Lopussa tuuli yltyi kunnon trapetsikeliksi, mutta 1. slooriosuus oli suoraa myotaista. Olimme vaihtaneet spinnuskuutit uusiin, ja polyesterikama venyi tuulessa kuin kumikoysi – oli ihme, ettei etustaagimme katkennut, oli se niin hurjan nakoista… Team Kyrre laski viisaasti spinnun ennen osuutta ja painoi kovaa vauhtia kohti alamerkkia.

Viimeisella kryssilla napsasimme muutaman sijan, ohittaen Team Kyrren.

Fat Mama, Kare ja Matti

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.