Kausi 2020 paketissa!

//Kausi 2020 paketissa!

Kausi 2020 on saatu päätökseen muutaman aktiiviveneen vielä treenatessa ennen jäiden saapumista. Mennyttä purjehduskautta väritti vahvasti koronaviruksen aiheuttamat poikkeusolosuhteet. Alkukaudella jouduttiin perumaan kansainvälisesti monia kilpailija sekä Suomessakin kesän ensimmäinen rankingkilpailu Kotkassa. Isoin peruutus oli luonnollisesti Ruotsin MM-kilpailujen sekä PM-kilpailujen peruuntuminen.

Suomessa saatiin kuitenkin purjehdittua kuitenkin 4 ranking kilpailua Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Porvoossa. Aktiivisten venekuntien määrä kasvoi mukavasti. Helsingissä purjehdittiin luokkamestaruuskilpailut, jonka voittivat Rosemarie Hartman ja Tuomas Laurila. Koko ranking-sarjan voitto puolestaan meni Kaj Lindforsille ja Johan Haloselle.

Ensi kesästä 2021 on tulossa mielenkiintoinen, kun kotimaan kisoja värittää sekä SM-kilpailut että PM-kilpailut. Kilpailupaikkakunnat on vielä suunnitteilla, ja ne julkaistaan kilpailukalenterissa kun se vahvistuu. Lisäksi ensi kesänä on mielenkiintoisia kilpailuja ulkomailla matkustamisen niin salliessa, kuten EM-kilpailut Englannissa ja MM-kilpailut Bermudalla. Stay tuned!

505 Helsinki Regatta 2015

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.