Suomen mestaruus jälleen Jukalle ja Antille

//Suomen mestaruus jälleen Jukalle ja Antille

505-luokan SM-mitaleista purjehdittiin Airisto Regatassa 21.-23.8. Voiton vei viime vuoden tapaan FIN-8768 Nieminen/Salonen-venekunta. Ensimmäisen päivän ylivoimainen johto kutistui lähtö lähdöltä, kun FIN-8927 Lindfors/Halonen ottivat Airiston kevyet tuulet suvereenisti haltuunsa. Jukan ja Antin piste-etumatka kuitenkin riitti, kun regatan toiseksi viimeisessä lähdössä Lindfors/Halonen kaatuivat termiikkipuuskan yllättäessä miehet. Lopulta maalissa Nieminen/Salonen olivat noin puoli veneenmittaa turkulaisten edellä sijalla kolme, mikä riitti varmistamaan mestaruuden ennen viimeistä lähtöä. Lindfors/Halonen voittaessa vielä viimeisen lähdön, jäi piste-eroa vaivaiset yksi piste SM-kultaan.

Tulokset löytyvät Turun pursiseuran sivuilta.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.