Oletko ostamassa tai myymässä 505-venettä?

/, OstaaMyy/Oletko ostamassa tai myymässä 505-venettä?

Kiinnostus vauhdikasta ja hyvähenkistä 505-purjehdusta kohtaan on hyvässä nosteessa. Monet uudet tiimit ovat kiinnostuneita siirtymään 505-luokkaan ja lisäksi vanhat parrat ovat myös tekemässä paluuta. 505:n tulevaisuus Suomessa näyttää tällä hetkellä todella hyvältä.

Mikäli sinäkin voisit olla kiinnostunut 505:n hankkimisesta, kannattaa tutustua mitä näillä sivuilla on kerrottu käytetyn ja uuden veneen hankkimisesta: Veneen hankinta.

Mikäli toinenkin kotimainen taipuu, niin ruotsalaisten www-sivuilta löytyy hyvin tiivistettyä asiaa veneen hankkimisesta: Hur skaffar jag mig en 505.

Tällä hetkellä tosiaan on kysyntää käytetyille 505-veneille, joten mikäli olet harkinnut kalustosi päivittämistä uudempaan, niin nyt jos koskaan on oikea hetki myydä veneesi eteenpäin ja hankkia uutta tilalle. Ja mikäli tuntuu siltä, ettei viime vuosina ole oikein ollut aikaa 505-purjehdukselle, niin laita rohkeasti turhan panttina seisova veneesi kiertoon. Kun kiinnostus ja aikataulut antavat jälleen myöden, voit aina hankkia uuden veneen. Pääasia, että saamme kaikki suomalaisfivet taas plaanaamaan radalle, minne ne on alunperin tarkoitettukin.

Kotimaisia käytettyjä veneitä kannattaa kysellä Osta/Myy-palstallamme sekä FB-sivuillamme. Myös suorat yhteydenotot toisiin venekuntiin saattaa tuottaa tulosta. Katso Venekunnat-sivu.

Muiden maiden käytettyjä veneitä kannattaa katsoa seuraavista linkeistä:

Mikäli käytetyn veneen tuominen Suomeen tuntuu pelottavalta, niin 505-liitto osaa kyllä neuvoa asiassa. Ota vaikka yhteyttä liiton puheenjohtajaan, niin hän ohjaa kysymyksesi eteenpäin tai neuvoo itse parhaansa mukaan.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.