PM-kisaorganisaatio isketty tulille

/, Kansainvälinen/PM-kisaorganisaatio isketty tulille

Kuten moni eilen Blue Peterissä kuulikin, purjehditaan ensi kesänä pitkästä aikaa Suomessa 505-luokan arvokisat, kun HSK järjestää PM-kilpailut 12.-14.9.2014. Kisat ovat samalla myös SM-kisat. Rata-alue tulee olemaan Melkillä ja lähdöt ensisijaisesti porttilähtöinä. Veneitä odotetaan Suomen lisäksi tulevan Ruotsista, Tanskasta, Saksasta ja Puolasta. Pistäkäähän päivämäärät kalenteriin jotta päästään mahdollisimman vahvan suomifleetin voimin taistelemaan PM-pystiä kotimaahan!

Kisan suunnittelu nytkähti eilen hyvin eteenpäin ja NOR saadaan julkaistua jo varsin pian. Lisää kisainfoa tullaan julkaisemaan näillä sivuilla sekä liiton Facebook-sivuilla. Facebookiin luotua PM-tapahtumaa saa mieluusti jakaa kaikille mahdollisille ja mahdottomille kavereille.

Tiesittekö muuten, että ennen kauden päätapahtumaa on myös Saksassa jotkut pikkukisat?

http://www.youtube.com/watch?v=mhzlVpuTKSU#t=86

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.