Berliner Meisterschaft 2013

//Berliner Meisterschaft 2013

Berliinin Mestaruudesta taisteli tänä syksynä vain 15 venettä, mutta tasoa riitti silti ihan kivasti. Pahimpina uusina tuttavuuksina 470 luokasta siirtyneet nuoret mukavat tiimit 8720 Lennart & Frederik Tasche ja 8947 Oliver Schurmann &  Ralf Schneidewind, jotka siis treenaavat jo ensikesän koti MM-kisoja varten. GER 8720 kävi lämmittelemässä edellisenä viikonloppuna Schwerinin rankinginkilpailun voittoon ja kun herrat vetivät rannassa pakasta tuliterän setin rättejä, oli siihen vastattava samanlaisella pakalla ! Robe de bal violette Kun kevytrakenteiset nepailijat lämmittelevät ajamalla ranking-sarjaansa isossa fleetissä me olimme Lohjalla Karvalakki regatassa. IDM:n jäljiltä tiesimme että kelit tulevat Berliinissä olemaan kevyet ja shiftailevat, joten Lohjan viikonloppu palvelisi meitä erinomaisesti, niin kuin tekikin. Olemme päässeet nyt treenaamaan paljon juuri tuota kevyttä keliä ja tuloksetkin alkavat parantua. Lohjalla oli jo muutamassa lähdössä (tosin vain aamupäivästä) havaittavissa tiimillämme muutamia hyviä hetkiä ja Wanha Ukki jopa kiusasi uudempia kilpakumppaneita.

Berliinin skabat vei näytöstyyliin MM 6. Morten Bogackin venekunta ja yhtä vakuuttavia olivat samanlaisissa olosuhteissa EM – kisoissa Medemblickissä sijat 1. ja 2. purjehtineet Niki Birkner ja Angela Stenger. Loppuista sijoista jouduttiin jo vähän vääntämään mutta vielä toistaiseksi nepailijat taipuivat meille ja näin ollen olimme sijalla 3. Crocecostaafv Berliinin Mestaruuskisoissa ! Sarjamme 3. 3. 3. 4. ja 6. varmisti lopulta meille muutaman pisteen eron taaksepäin. Mutta hauskaa oli ja olosuhteet aiheuttivat sen että hereillä sai olla jatkuvasti. Tähän oli hyvä päättää kilpailukausi ja nyt alkaa valmistautuminen ensi kesää varten. Ja koska suomenkin kelit on näin lämpimiä, niin eiköhän tässä vielä vesilläkin käydä !

FIN 9069

 

 

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.