PM – kilpailut takaisin vuosittaiseen kalenteriin.

//PM – kilpailut takaisin vuosittaiseen kalenteriin.

Muutaman hiljaisemman kauden jälkeen Ruotsin five  laivue on alkanut jälleen kasvaa ja on kohta jo suomen fleetin kokoinen. Niinpä länsinaapurimme järjestää pitkästä aikaa Pohjoismaiden Mestaruus kilpailut Halmstadissa 8.-9.9.2012. Kisa on samalla avoin Ruotsin Mestaruus kilpailu. Uusi kiertopalkinto hommataan yhdessä Tanskan, Ruotsin ja Suomen fleettien kesken ja PM:n pitopaikka päätetään aina pohjoismaisten liittojen kesken. ISAF:lta PM arvo haetaan yhteisesti, heti kun järjestävä seura/liitto on tiedossa. Valitettavasti tällä kaudella kisat menevät pahasti päällekkäin Kotkan rankingin kanssa, mutta toivotaan että jatkossa PM purjehditaan esim. Kotkassa.

1 Comment

  • Hienoa Ruotsi! Kyllähän vielä Suomen-Rankingiä ehtii muuttaa, talvihan on tuskin alkanut:)

    Micke 13.01.2012

Leave a comment

Your email address will not be published.