R.I.P. Morten Ramsbaek

//R.I.P. Morten Ramsbaek

Korviini kantautui eilen uutinen, joka tänään vahvistui mm. Jan Saugmannin fb-sivuilta, että Janin pitkäaikainen gasti Morten Ramsbaek on menehtynyt sairaskohtaukseen sunnuntaiaamuna. Jan ja Morten voittivat reilu viikko sitten EM-hopeaa Malcesinessa Italiassa ja vielä tuolloin mies oli täysin terve.

Morten asui tuon EM-kisaviikon kanssamme samassa hotellissa ja vaihdoimme pitkin viikkoa vitsien lisäksi mielipiteitä sääennustuksista ja muista purjehdukseen liittyvistä asioista. Morten oli erittäin urheilullinen, hauska, mutta rauhallinen tanskalainen. Ehkäpä maailman paras gasti. Morten voitti 505-luokan MM-kultaa yhdessä Janin kanssa vuonna 2007.

44-vuotiasta urheilijaa jäi koko 505-yhteisön lisäksi kaipaamaan hänen vaimonsa ja kaksi lasta. Suomen 505-liitto toivottaa Mortenin perheelle ja ystäville voimia.

Uutinen SegelReporter.comin sivuilla
Jan Saugmannin FB-sivut

1 Comment

  • Antti, kiitos kauniista kirjoituksesta. Morten jää sydämiimme rehtinä urheilijana, hyvänä isänä ja lämpimänä ystävänä.

    Juha ja Raimo
    FIN 8127

    Raimo Raita 30.09.2011

Leave a comment

Your email address will not be published.