10 Päivää Kauden Aloitukseen…

//10 Päivää Kauden Aloitukseen…

Juuri kun kinkku on sulanut, niin 505 fleetti avaa jo kautensa. 19.3 Tahkolla pidettäviin purjehtijoiden Sail & Ski tapahtumaan osallistuu myös five-tiimi. Tiimi aloittaa varoivaisesti pitäen tavoitteet kohtuullisina, mutta jo muutamassa vuodessa olisi noustava tässäkin lajissa  Suomen huipulle. Samalla kaavalla mennään kuin COC-tapahtuman kohdalla, pari ensimmäistä kautta testataan välineitä ja sitten podiumille…

Five tiimi koostuu tällä sesongilla hivenen rauhallisemmista kippareista ja gasteista ja reissuun lähdetäänkin hakemaan vauhtia, ehkä enemmän tuolta seminaari osastolta. Itse kilpailun Ski osioon, eli suurpujotteluun osallistuu normipuikoilla Antti Salonen, kumparepuikoilla Jari Hamström ja syöksyä tarjoilee Aution Vesa. ( Veskun paras SM-ranking kausi taisi olla 2002 sija 4. Voittaja oli joku Kalle P. napapiiristä ). Vesku on valitettavasti Madonna Di Campiossa treenaamassa 7.5 jolloin purjehditaan BS:llä, niin painotasoituksesksi valikoitui hivenen yllättäen Tuomas Laurila. Liiton tiedotus seuraa kilpailujen etenemistä.

1 Comment

  • OIkeasti kausi alkoi 28.1. Mondellossa, kun 8127 maistoi suolavettä.

    Raimo Raita 18.03.2011

Leave a comment

Your email address will not be published.