505-postituslistat

//505-postituslistat

505-sivuston internetpalveluiden tarjoaja Nebula on poistanut palvelun, jolla postituslistoille pystyi liittymään ja poistumaan weppisivujemme kautta ilman manuaalisia välikäsiä. Etsimme kuumeisesti toista palveluntarjoajaa postituslistoillemme, mutta siihen asti pystymme palvelemaan uusia käyttäjiä vain lisäämällä heidät käsin postituslistalle. Vanhaa listaa emme pysty enää ylläpitämään (lisäämään/poistamaan osoitteita), joten jos olet saanut viime aikoina postituslistan viestejä, tulet saamaan niitä jatkossakin – halusit tai et 🙂

Mikäli et toistaiseksi ole ollut mukana postituslistalla ja haluat vastaanottaa 505-liiton postituslistalle lähetettyjä sähköpostiviestejä, laita siitä sähköpostipyyntö ylläpidollemme webmaster (at) int505.fi ja lisäämme sähköpostiosoitteesi listalle. Uusia osoitteita pystymme manuaalisesti ylläpitämään, joten uudet osoitteet saamme tarvittaessa myös poistettua postituslistalta.

Koko five-perheen yhteinen sähköpostiosoite on postilista (at) int505.fi. Lisäksi on mahdollista liittyä Helsingin, Turun tai Tampereen fleetin postituslistalle. Eli, kun ilmoittaudut postituslistalle, kerro samalla ylläpidolle, minkä postilistan viestit haluat omaan sähköpostiisi.

Yst.terv.

Antti

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.