Champions Of Champions, Fiveilijät vei fleettiä….

//Champions Of Champions, Fiveilijät vei fleettiä….

TEAM 505, J. Lindgren, M. Wolontis, K. Thelen ja S. Hyysalo vei lauantain suveereenisti nimiinsä, ollen huonoimmassa lähdössään toinen. Kovassa seurassa ja kevyehkössä kelissä kundit veivät lauantain fleetti lähtöjä näytöstyyliin. Muiden luokkien edustus oli myös todella kovaa luokkaa, varsinkin Melges, Laser, 606 ja DN luokkien osalta.

Sunnuntain match – osiossa venekunta taisteli taktisesti minkä pystyi, mutta kovenevassa kelissä alkoi kryssivauhti hyytyä. Femmailijat olisivatkin toivoneet trapetsia veneeseen. Nyt kun epäviralliset tulokset ovat tulleet Team 505 löytyy sijalta viisi. Voittajina Melges, toisena 606, kolmantena H-vene ja neljäs DN. Tulokset vahvistetaan vielä virallisten tulosten tultua.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.