MM Slipi ja rata-alue A

//MM Slipi ja rata-alue A

IMG_0115

Putsailin vanhoja kuva-arkistoja ja löytyi sieltä Kalovigin sataman slipi ja murtajan takana rata-alue A. Vielä kun kävin five sivujen arkistosta lukemassa 2006 EM:n kisaraportit, muistui mieleen kuinka siftaileva tuo alue olikaan… Mutta onneksi tallessa on valokuvat myös järjestäjien tarjoamasta sifti kartasta.

Hyvää Uutta Vuotta Five Fleetille….

T: Hamppi ja Tumppi

2 Comments

  • Pari vuotta sitten lähellä olevassa Århusin satamassa lensi myrskyssä pinon ylin kontti maahan. Niin että kyllä siellä joskus tuulee. Keskituuli kuitenkin vain 5-6 m/s, tyynet ja myrskyt harvinaisia elokuussa. Vallitseva tuulensuunta lounas eli maan yli, joten tuo siftailu voi olla todella rajua. Nässyn kelit? Täytyy varmaan laittaa peruutuspeili vaijerimiehen selkään niin näkee puuskat lenssilläkin. Eli upeita kelejä luvassa myös tuoreemmille ja kevyemmille miehistöille. Pankaas pojat siftikartat jakoon Suomitiimille!

    Raimo 30.12.2009
  • Niin, missä kartat viipyvät? Hieno aallonmurtaja siellä ainakin on, tulee ihan kotivedet mieleen.

    Timo 7784 07.01.2010

Leave a comment

Your email address will not be published.