Treenileiri Helsinki Regatan yhteydessä

//Treenileiri Helsinki Regatan yhteydessä

Meillä Five-purjehtijoilla on ilo ja kunnia osallistua Jakob Boysen Moller:in vetämään treenisessioon Helsinki Regatan yhteydessä. Olemme siis onnistuneet saamaan valmentajaksemme kaikkien tunteman mailmanluokan purjehtijan sekä purjeentekijän. Tässä on jokaisen venekunnan tilaisuus ottaa kaikki irti trimmeistä, purjeista, taktiikasta ja kaikesta muusta oleellisesta.

Käytännössä homma on jaoteltu kahteen osaan treeniin ja kisaan. Perjantai 27.6 on varsinainen treenipäivä käsittäen teoriaa ja purjehdusta. Purjehduksen jälkeen saunan ja Blue Peterin kautta päivän purkutilaisuuteen missä päivä puretaan ja haetaan vauhtia seuraavan päivän kisaan.

La ja Su Mennään Hesa Regatan ohjelman mukaan. ja kisalähdöt ajetaan normaaliin tapaan. Lauantain kisapäivän jälkeen tarkoituksena on purkaa kisapäivän saldo Jakobin johdolla saunaa ja Blue Peteriä unohtamatta.

Treenisessio rakentuu osittain Hesa Regatan päälle ja on siis muistettava että regatta on oma tapahtumansa ja meidän tulee kunnioittaa regatan järjestelyja ja aikatauluja.

Ohjelmaa tarkennetaan lähitulevaisuudessa. Kommentteja ja ennakkoilmoittautumisia otetaan vastaan osoitteessa: coaching2006@int505.fi

Terv:
FIN 8585
Atte

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.