2007 kisakalenteri

//2007 kisakalenteri

Vuoden 2007 kisakalenteri näyttää seuraavalta:
R-1 26.-27.5. Turku, ASS
R-2 9.-10.6 Pori, BSF
R-3 30.6-1.7 Helsinki, Helsingin regatta
R-4 3-5.8. SM Helsinki, HSK
R-5 15-16.9 Tampere, N

Joka kuukaudelle saatiin siis hyvä kisa, kun Porin kisa siirtyi kesäkuulle. Hesaregatasta on perinteisesti rankingissä mukana vain la ja su, jotta mahd monet pääsevät mukaan. Kaikki päivämäärät ovat jo nyt kisajärjestäjien vahvistamia. Seurojen vuosikokoukset toki ne vielä siunaavat, mutta muutoksia tuskin enää tulee. Eli laittakaapas kisat jo nyt kalenteriin niin ei tule sitten kesällä hellasäröä!

Tässähän jo odottaa kevättä vaikkei talvikaan ole alkanut!
… ai niin ja nöyrimpinä palvelijoinanne olemme pyrkineet saamaan Turun kisan lähemmälle rata-alueelle ja Helsingin regatan melkille. Katsotaan sitten onnistuuko käytännössä, kumpikaan ei ole helppoa järjestäjille.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.