Danskan mestaruudet ratkottu!

/, Kisaraportti/Danskan mestaruudet ratkottu!

Tuli huomattua ettæ BM on kova sana tanskanmaalla. Eli jælleen on tanskassa mestaruuden voittanut Boysen-Møller. Vaikka ei olympia valmennettavatkaan aina osaa tulkita radan kierros mææriæ oikein, totesimme 9:ssæ læhdøssæ kahden kærkiveneen læhtevæn vielæ kolmannelle kierrokselle maaliin tulon sijasta. Tæssæ oli hyvæ paikka kuitata ohi ja tulla seiskana maaliin.

Kisat on meille ollut kotimaasakin kovia mutta kyllæ tæællæ rangaistiin virheistæ heti ja turpiin tuli ikævæsti joka læhdøssæ. No kolmasosa on ollut Olympia valmennuksessa ja onhan porukka tæælltæ sæænnøllisesti ajanut kympin sakkiin MM-kisoissa. Oppiajat on vielæ selkeæsti kæynnissæ. Mutta kymmenen læhtøæ kahdessa pæivæssæ paikat kipeenæ voi todeta ettæ tæmæ on hauskaa ja toivottavasti saamme omiin kisoihin taas lisææ veneitæ mukaan tulevana kautena. Harmittaa sinænsæ poissa olomme kesæn kahdesta kisasta, mutta joskus on tehtævæ valintoja. Vene læhtee tææltæ ausseihin ja ensi kesænæ olemme taas aktiivisesti mukana kesæn kisoissa.

Tulokset ym. osoiteessa: http://www.sss.dk/kapsejlads/?DM_og_Klassemesterskab_2006:Resultater

FIN 8746
Juha ja Raimo

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.