Vauhtia MM-kisoissa!

/, Kisaraportti/Vauhtia MM-kisoissa!

MM-kisojen toinen kisapaiva eli sunnuntai tarjoili meille taydellisen purjehduspaivan!

Ulos lahdettaessa herailevan tuulen puuskahdukset ennakoivat mukavaa kelia – ja tulihan sita: kilpailun aikana keli oli 17-22 solmua eli kotimaisittain 8-11 m/s.

Ja aurinko paistoi koko paivan. Ongelmia syntyi: virtaukset ja Isle of Wightin laheisyys tekevat aallokosta teravan ja yllattavan. Tulosluettelosta laskettuna lahes kolmannes lahtijoista keskeytti. OttoMatin kertomuksen mukaan jopa karkikymmenikossa kippailtiin. Ebbelta meni vantti ja masto vaantyi.

Team JariTeemu otti rankat kupit ekalla sloorilla, kun veneen eteen ilmestyi parin metrin syvyinen vedeton alue ja sinnehan menivat. Seuraus kipeita paikkoja, katkenneita lattoja, revennyt fokka ja uintiliikkeita. Pian vauhtiin paastya meni myos trapetsi ja kisa jai sitten siihen.

OttoMatti veti rutiinilla sijalle 15, mutta rankkaa oli ollut spinnuosuuksilla, myonsi asiasta haastateltuna Otto. Matti oli vain istuskellut perapeililla ja komentanut skuuttaamaan ahkerasti.

Team JuhaRaimo koitti edelleen loytaa virityksia soittorasiaan. Yhden jippikupin jalkeen todettiin, etta uiminen ei kivaa, ja sitten alkoi asetukset loytya. Pirullista on ajaa veneella, jossa ei ole reikkimerkkeja, Hannu kele.

TAA ON KIVAA! HUOMISEKSI LUVASSA SAMAA HERKKUA!

Tulokset kisasivuilla, ja varmaan kohta myos hyvaa kuvamatskua.

terv

rr
FIN-8746

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.