505 luokan SM kisat Turussa 18.-20.8.2006

/, Tuloksia/505 luokan SM kisat Turussa 18.-20.8.2006

505 luokan Suomenmestaruudet kilpailtiin ASS järjestämänä Airiston vaikeissa olosuhteissa.
Kevyissä tuulissa saatiin perjantain ja lauantaina aikana purjehdittua viisi starttia. Sunnuntaina ei tuulen puutteen vuoksi päästy purjehtimaan puolikasta rataa pitemmälle kun lautakunta keskeytti kisan täydellisen tyynen laskeuduttua läntiselle Airistolle.

Kisaan osallistui 18. venekuntaa joista voittajiksi purjehtivat jo seitsemännen kerran venekunta Matti Pentti – Otto Toivanen HSK/TPS.
Seuraavista sijoista käytiin tasaisin mahdollinen taistelu sillä sijat kaksi-neljä päätyivät kaikki tasapisteisiin jolloin yhden lähtövoiton ottanut pari Jari Hamström – Tuomas Laurila veivät hopeat ennen pronsille tullutta venekuntaa Sampsa Hyysalo – Antti Salonen.

Tulosluettelo löytyy tästä linkistä.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.