Pre Layday

Aamun valjettua sateisena suuntasi team Finland rantaan mietittynä uudet trimmit päivän ennakoituun kovaan keliin. Ennusteiden mukaan kelin odotettiin nousevan hieman sunnuntaita kovemmaksi. Rannassa salossa liehui valmiina raitasukka merkkinä lähdön siirtämisestä tunnilla. Syynä tähän oli laskuvesi ja kilpailun tuomaristo pelkäsi porukan suuntaavan matalikkoon. Osa syynä lykkäykseen oli myös varsin kovaa puhaltanut tuuli.

Odottelun jälkeen kilpailun tuomaristo päätti perua päivän lähdöt. Syynä olivat siis kovaksi, jopa 15-20 m/s nouseva tuuli sekä pelko rantautumisen vaikeudesta vastavirtaan myötätuulessa. Näin ollen kaksi lähtöä jäi ajamatta. Kuulemamme mukaan järjestäjät olivat olleet sunnuntaina aivan äärirajoilla auttaessaan kaatuneita veneitä, eivätkä varmasti tänään halunneet kokea samaa.

Team Finland suoritti tänään siis maaseutumatkailua Englannin etelärannikolla. Kävimme hiekkarannoilla toteamassa että keliä todellakin oli. Rannalla tuulen mukana lentänyt irtohiekka teki sääriin ja silmiin todella kipeää. Kelistä nauttivat lähinnä surffarit, joilla oli aallokossa todella hauskaa. Tästä siirryimme virallisen vapaan viettoon, eli tiistaina ei lähtöjä ole. Keskiviikkona olemme siis täynnä energiaa taistelemaan sijoista kahdessa lähdössä.

Team Finland
Teemu

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.