Suomen 505 -liitolla uusi hallitus

//Suomen 505 -liitolla uusi hallitus

Suomen 505 Liiton vuosikokous pidettiin 21.11.2000 Suomenlinnassa. Kokouksessa esitettiin kauden toimintakertomus, käsiteltiin tilit ja suunniteltiin tulevaa kautta. Hallitus sai luottamuslauseen jäsenkunnalta ja tuli lähes sellaisenaan valituksi uudestaan. Hallitus keskenään sopi myöhemmin tehtäväjaosta siten, että Arno Parviaisesta tuli puheenjohtaja, sihteeriksi valittiin uusi mies, Erkka Ikonen, rahastonhoitajana pysyy Matti Dillemuth, Juha Nurmela toimii kilpailuvastaavana ja uutena miehenä mukaan tullut Lauri Parviainen vastaa tiedottamisesta, pääasiassa netin avulla. Tarkemmat tiedot löytyvät ”505 LIITTO” -sivuilta.

Hallitus lähtee innolla uuteen kauteen suurin odotuksin. Jäsenkunnan tuki tässä tulee olemaan tärkeää. Tärkeintä apua on kilpailuihin osallistuminen, joten kaikki innolla mukaan.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.