Tanskan Mestaruuskisat kæynnissæ

/, Kisaraportti/Tanskan Mestaruuskisat kæynnissæ

Raimo ja Juha osallistuivat tænææn kisoihin. Tuuli oli kova ja pojat tekivæt kovasti tøitæ. Nyt he ovat kuin uitetut koirat.

(Tukiryhmæ kæski kirjoittaa næin).
Siis: Auringonpaistetta, læmmin merivesi, tuuli 8-12 m, puuskissa 15. Kisat ajetaan Sundborgin salmessa, joka on melko kapea ja tuuli sitæ myøtæ kæsittæmættømøn puuskainen. Vælillæ reiæssæ vene kaatui pæælle ja sitten taas pææstettiin molempia purjeita oikein kunnolla.

Mahtavaa menoa kaiken kaikkiaan! Suomipojat kyllæ myøntævæt uineensa melko monta kertaa. Viisi læhtøæ, kuusi tuntia vesillæ, yksi katkennut kikin sakkeli ja moni muukin tuli kesken pois. Onneksi katkesi vasta viimeisessæ læhdøssæ. Olemme sijalla 9, veneitæ mukana 15. Saksasta pari, yksi siis Suomesta, loput luunkovia tanskalaisia.

Huomiselle luvassa hieman kevyempææ keliæ ja læhdemme revanssia hakemaan.

Terveiset Tampereen kisa-areenalle!

FIN-8746
RaimoJuha

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.